Farming Simulator Portál
magyar
angol
Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4
Ingyen letölthető módok a Farming Simulator játékhoz!
Leírás
A mód multiplayer-ben is működik. (Multiplayer = Többjátékos mód)
A mód 1:1-es méretarányú.
– Power: 50 h/p
– speed: 25 km/h
– animation dashboard and pedals
– includes bucket (3000 l), forks for bales and pallets
– tow hitch
– light, beacon
– washable
Letöltés
Feltöltő: Stead
Méret: 46 MB
Feltöltve: 2019.06.14.
Letöltések: 492
sharemods.com
Nem működik a link?
Hasonló módok
All Wheel Drive Modes - J...
New Holland L234 Skidstee...
Godet Magsi AgriShark Fra...
Új Hozzászólás
Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető.
Elküldve: 2019.06.15. 17:45
Valaki tudna e segíteni abban hogy 2 órán át próbáltam állítgatni a control beállításokban hogy Játékvezérlővel is lehessen használni a homlokrakodó gémet. Egérrel jól működik de gamepad dal sajnos nem jó. Le írom a hibát. 
Amikor emelek, eresztek az működik gamepaddal gomb kombinációja Homlokrakodó kar emelése leeresztése: LB, RS-Y(+)   LB, RS-Y(-)  ez jó. A gond az hogy mikor a kanalat akarom meríteni vagy ki önteni akkor azzal egy idejűen el fordítja a gémet jobbra vagy balra homlokrakodó eszköz emelése eresztése LB RS-X(+)   LB RS-X(-) ,Bármilyen kombinációra akarom tanítani a gamepadomra nem fogad szót akkor is borítom a kanalat el fordul a gém is ha merítem akkor meg balra fordul vele együtt. Próbáltam homlokrakodó eszköz ki nyitása becsukására is ugyanazt a gombkombinációkat amiket szeretnék de úgy sem jó.
 Ezt szerintem Xml ben vagy i3d ben kellene szét választani. De nem ismerem mire lehetne át nevezni hogy külön gombra kerüljön a 2 funkció ne egy gombon legyen 2 funkció. Köszi ha valaki segítene mert sokat állítom de nem sikerül. Ezt szerintem xml ben kell át írni valami másik eszköz nevére vagy nem tudom hozzá adni még egy eszközt hogy külön gombon lehessenek játékvezérlőn. Köszönöm ha el olvastátok. :) Hátha tudna valaki megoldást. 
Copyright © 2008-2019
Minden jog fenntartva!